SEO-kursus 2023: Lær SEO med dokumenterede teknikker

Baseret på top-resultater med kunder i en række forskellige brancher tilbyder jeg kursus i søgemaskineoptimering (SEO) til dig, der vil have dine søgeord til tops i Google. 

Jacob har hjulpet med SEO på forretningskritiske søgeord, som han har fået øverst på Google. Vi har oplevet grundig rådgivning, og jeg sender dermed en stor anbefaling videre."
5/5

Hvad er et SEO-kursus, og hvad indeholder mit?

Et SEO-kursus er målrettet SEO-undervisning for en eller flere personer på én gang. Undervejs har vi fuld fokus på afprøvning og eksekvering, så det teoretiske møder det praktiske.

Typisk underviser jeg marketingafdelinger, jobsøgende eller studerende på digitale uddannelser. Med så bred en målgruppe betyder det også, at jeg altid skræddersyer kursusplanen.

Jeg underviser typisk i følgende emner:

  • Søgeordsanalyse – sådan vælger du de søgeord, du bygger dit SEO-arbejde op omkring
  • Søgeordsoptimering – kunsten at lave indhold, der ligger øverst på Google
  • Domæneautoritet, troværdighed og ekspertise – lær at bygge en SEO-venlig hjemmeside, som Google stoler på.
  • Lokal SEO – kunsten at dukke op, når lokale kunder søger efter dit produkt.
  • Chat-GPT og andre AI-værktøjer: Lær at arbejde med dem – og skabe naturligt, værdiskabende indhold
SEO-FAQ grafik

Husk, at det altid er muligt at få et skræddersyet SEO-kursus med netop de emner, du ønsker.

Det kunne f.eks. være, at du ønsker et særligt fokus på tekster, linkbuilding eller valg af søgeord. I så fald strukturerer vi bare kurset, så disse emner prioriteres højest. 

Få tilbud på skræddersyet SEO-kursus

Hvad har du brug for i dit SEO-kursus? Lad os finde ud af det sammen. Skriv dig op herunder og beskriv dine behov, så vender jeg tilbage indenfor 24 timer med et tilbud på målrettet SEO-undervisning.

"Jacob er en dygtig kommunikatør, der er særligt skarp til SEO. Han har lavet arbejde for os i GML-HR siden 2019, og vi har været meget tilfredse med hans indsats, der bærer præg af grundighed og hurtig eksekvering."
Søren Laigaard-Andersen
Partner, GML-HR
5/5

Hvordan foregår et SEO-kursus hos mig?

Et SEO-kursus er en god måde at lære SEO på en intensiv måde. Hos mig foregår det på følgende måde:

  • Vi bliver enige om indholdet af kurset – de enkelte emner, der skal gennemgås
  • Jeg planlægger de forskellige lektioner, og vi aftaler lokation, dato og tidspunkt
  • Typisk tager vi et emne eller to pr. undervisningsgang. Mit SEO-kursus forløber derfor oftest over 3-4 dage, hvis vi gennemgår ‘fuldt pensum’.


De fleste foretrækker et kursus, der er tilpasset deres unikke behov. Derfor tilbyder jeg ikke før-optaget videoundervisning som kursus. Jeg afholder altid kurset live – enten fysisk eller online.

Kan vi afholde SEO-kurset online?

Vi kan uden problemer afholde SEO-kurset online. Jeg oplever ikke, at kursister lærer hverken mere eller mindre, når kurset afholdes hhv. online og fysisk, og derfor tilbyder jeg både SEO-kurser on-location og via Google Meet.

Hvad adskiller min SEO-undervisning fra andres?

Baseret på feedback fra tidligere kursister oplever jeg, at jeg særligt adskiller mig på tilgangen til opbygningen af kurset – og tilgangen til selve undervisningen.

Som nævnt arbejder jeg ud fra skræddersyet opbygning af undervisningen – baseret på kursisternes konkrete behov.

Nogle har behov for meget fokus på tekstforfatning, andre har behov for fokus på opbygning af hjemmesiden, og nogle noget helt tredje.

Derudover er min undervisning generelt dialogbaseret – også mere end de flestes. Det er min erfaring, at man lærer SEO bedst ved at kunne spørge ind undervejs. Når man får lov til at prøve tingene af – og ikke ‘bare’ sidder og lytter efter.

Jeg opfordrer kontinuerligt kursister til at spørge ind. Det er vigtigt for mig, at du efter undervisning kan forklare teknikker og koncepter nemt og enkelt tilbage til mig, så du er sikker på at have forstået det. 

Pris på SEO-kursus

Prisen varierer typisk fra 6.000-35.000 kroner ex moms. Det kommer an på, hvor mange emner, der skal dækkes, og hvor mange undervisningsgange vi fordeler dem ud på.

Jeg tilpasser altid tilbuddet til dine enkelte behov, og først efter vi har været i dialog, kan jeg give en konkret projektpris.