Jeg hjælper dig med at vækste din virksomhed med performancedrevet kommunikation, der øger din digitale synlighed og sender dig til tops i Googles søgeresultater.

Jacob F. H. Petersen

Telefon: +45 20202701

Mail: Jacob@scribus.dk

Kommunikationskonsulent med speciale i SEO

 Den skriftlige kommunikation på din hjemmeside er, i vores online verden, ufatteligt mange penge værd.

Hvis ikke dine tekster er flydende og passende til dine services/produkter, kan det skade din kommunikation til nye kunder, som du potentielt vil miste.

Jeg hjælper dig med at opbygge stærke relationer til nuværende og potentielle kunder uden du skal sige et eneste ord.

Ét klart formål

Jeg har en altoverskyggende mission med mit arbejde: at styrke din virksomhed. Når vi kigger tilbage på slutproduktet, skal vi altid være 100% tilfredse med det færdige resultat.

Måske synes du, at alt det med tekst er kedeligt og bare skal overstås. Sådan har mange det. Du skal have tid og overskud til at gøre, hvad du er god til, og hvad du brænder for.

Min faglige baggrund

Mit arbejde består af at styrke mine kunders digitale synlighed. Det hjælper jeg bl.a. virksomheder som Normal A/S, GML-HR, BlueCollar og HUSET Middelfart med. 

De tørre facts:

Min vigtigste opgave for dig

 Jeg mestrer SEO, og jeg ved, hvordan din hjemmeside bliver synlig for din målgruppe. Men det er ikke min vigtigste opgave.

Min vigtigste opgave er at være en central del af din virksomheds vækst. 

Jeg ser et godt samarbejde som en kombination af din indsigt i din virksomhed kombineret med min indsigt i online synlighed og gode tekster.

Kombinationen af de to er meget potent. Den skaber resultater, der kan mærkes.

Brug din tid på dét, du er bedst til, og overlad resten til mig. Så leverer jeg et førsteklassesprodukt, som du vil have for altid.

Brug mig, hvis du vil have:

  • En loyal, dedikeret konsulent fokuseret på praktisk værdi med lynhurtige leveringstider
  • Digital ekspertise med stor indsigt i vigtige kanaler som Google, LinkedIn og Facebook
  • En kommunikationsekspert, der er vant til at arbejde hands-on i WordPress
  • En SEO tekstforfatter, der går til hver opgave, som var det årets vigtigste
  • En sparringspartner og allieret, der sætter kundens behov øverst – hver gang
Christina Jensen
Christina Jensen
2021-01-31
Scribus har fra start til slut været opmærksomme på vores behov, lagt den rette strategi, og fået eksekveret på den. Det har resulteret i markant flere besøgende til vores hjemmeside og nogle meget veludførte landingssider. Stor anbefaling herfra.
NielsKristian Blichfeld Legind
NielsKristian Blichfeld Legind
2021-01-28
En meget proffesionel tekstforfatter med stor indsigt i blandt andet seo, der ikke er bange for at skulle sætte sig ind i tekniske detaljer omkring emner. I samarbejde med Scribus har vi fået stablet en stabil strøm af besøgende på vores hjemmeside på benene.
Vilhelm Dickmeiss
Vilhelm Dickmeiss
2020-12-04
“Jacob har været tilknyttet mit advokatfirma som SEO-konsulent i et års tid efterhånden, og jeg har været meget glad for at have ham ombord. Vi ligger højt på de nøgleord, vi gerne skal ligge højt på, så det har jeg været super tilfreds med. Generelt set er Jacob punktlig og grundig, og han har altid lynhurtig eksekvering og svartid.
Christian Storm
Christian Storm
2020-11-20
Jeg har efterhånden brændt nallerne gevaldigt på forskellige udbydere af markedsføring på nettet. Det førte mig heldigvis til Jacob og her bliver jeg!Jeg er simpelthen så glad for at have indledt et samarbejde med scribus. Her får jeg sparring, udarbejdet tekstmateriale og hjælp til min hjemmeside. Her er gennemsigtighed, hurtig eksekvering og service i særklasse!Jeg vil til enhver tid anbefale Jacob og hvis I ønsker at høre mere om mine erfaringer med scribus, så har Jacob hermed min tilladelse til at udlevere mine kontaktoplysninger.De bedste hilsner