Jeg hjælper dig med at vækste din virksomhed med performancedrevet kommunikation, der øger din digitale synlighed og sender dig til tops i Googles søgeresultater.

Jacob F. H. Petersen

Telefon: +45 20202701

Mail: Jacob@scribus.dk

Din dedikerede SEO konsulent, tekstforfatter og digitale guide

Din virksomheds samlede kommunikationsprodukter kan, i vores online verden, betyde forskellen på mange penge.

Jeg sørger for, at forskellen bliver til din fordel.

Via effektiv og resultatorienteret online kommunikation hjælper jeg dig med at opbygge stærke relationer til nuværende og potentielle kunder – uden du behøver sige et eneste ord til dem.

Ét klart formål

Jeg har en altoverskyggende mission med mit arbejde: at styrke din virksomhed.

Når vi kigger tilbage på slutproduktet, skal vi altid være 100% tilfredse med det færdige resultat.

Og det gælder uanset, om det er et mindre kommunikationsprodukt eller et flere måneders langt projekt. Jeg motiveres udelukkende af glade kunder, der hver måned aktivt vælger mig til.

Min faglige baggrund

Mit arbejde består af at styrke mine kunders digitale synlighed. Det har jeg bl.a. hjulpet virksomheder som Normal, Frie A-kasse og FDB Middelfart med. 

De tørre facts:

Min vigtigste opgave for dig

 Jeg mestrer SEO, og jeg ved, hvordan din hjemmeside bliver synlig for din målgruppe. Men det er ikke min vigtigste opgave.

Min vigtigste opgave er at være en central del af din virksomheds vækst. 

Jeg ser et godt samarbejde som en kombination af din indsigt i din virksomhed kombineret med min indsigt i SEO venlige hjemmesider og online kommunikation.

Kombinationen af de to er meget potent. Den skaber resultater, der kan mærkes.

Brug din tid på dét, du er bedst til, og overlad resten til mig. Så leverer jeg et førsteklassesprodukt, som du vil have for altid.

Hvad koster alt det her så?

Min timepris er 750 kroner ex moms. Jeg forhandler gerne mængderabat ved større projekter.

Brug mig, hvis du vil have:

  • En loyal, dedikeret konsulent fokuseret på praktisk værdi med lynhurtige leveringstider
  • Digital ekspertise med stor indsigt i vigtige kanaler som Google, LinkedIn og Facebook
  • En hjemmesideekspert, der ved alt om WordPress
  • En SEO tekstforfatter, der går til hver opgave, som var det årets vigtigste
  • En sparringspartner og allieret, der arbejder aften og weekend for at opnå resultaterne hurtigere end dine konkurrenter
Christina Jensen
Christina Jensen
2021-01-31
Scribus har fra start til slut været opmærksomme på vores behov, lagt den rette strategi, og fået eksekveret på den. Det har resulteret i markant flere besøgende til vores hjemmeside og nogle meget veludførte landingssider. Stor anbefaling herfra.
NielsKristian Blichfeld Legind
NielsKristian Blichfeld Legind
2021-01-28
En meget proffesionel tekstforfatter med stor indsigt i blandt andet seo, der ikke er bange for at skulle sætte sig ind i tekniske detaljer omkring emner. I samarbejde med Scribus har vi fået stablet en stabil strøm af besøgende på vores hjemmeside på benene.
Vilhelm Dickmeiss
Vilhelm Dickmeiss
2020-12-04
“Jacob har været tilknyttet mit advokatfirma som SEO-konsulent i et års tid efterhånden, og jeg har været meget glad for at have ham ombord. Vi ligger højt på de nøgleord, vi gerne skal ligge højt på, så det har jeg været super tilfreds med. Generelt set er Jacob punktlig og grundig, og han har altid lynhurtig eksekvering og svartid.
Christian Storm
Christian Storm
2020-11-20
Jeg har efterhånden brændt nallerne gevaldigt på forskellige udbydere af markedsføring på nettet. Det førte mig heldigvis til Jacob og her bliver jeg!Jeg er simpelthen så glad for at have indledt et samarbejde med scribus. Her får jeg sparring, udarbejdet tekstmateriale og hjælp til min hjemmeside. Her er gennemsigtighed, hurtig eksekvering og service i særklasse!Jeg vil til enhver tid anbefale Jacob og hvis I ønsker at høre mere om mine erfaringer med scribus, så har Jacob hermed min tilladelse til at udlevere mine kontaktoplysninger.De bedste hilsner