Kundeudtalelser

Anbefalinger kan også ses på Trustpilot.

Udtalelse fra Anette Harbech Olesen

“Gennem det seneste års tid har Jacob assisteret mig og Madforlivet.com, og han har gjort et fremragende stykke arbejde.

Jeg er utrolig glad for at have Jacob med på Madforlivet holdet, og han har på mest kompetente vis bibragt masser af nyt, både med hensyn til organisering af hjemmesidens mange artikler og opskrifter, men også i forhold til effektiv SEO optimering.

Du er højt værdsat Jacob, tak for dig. Anette”

Udtalelse fra Henrik Karlskov

“Jacob har udviklet vores hjemmeside og sørget for SEO og administration af hjemmeside.


Fra start til slut har der været professionel håndtering, hurtig eksekvering og de resultater, vi blev lovet. Stor anbefaling herfra.

Henrik Karlskov – Vang og Karlskov”

Udtalelse fra Vilhelm Dickmeiss

“Jacob har været tilknyttet mit advokatfirma som SEO-konsulent i et års tid efterhånden, og jeg har været meget glad for at have ham ombord.

Vi ligger højt på de nøgleord, vi gerne skal ligge højt på, så det har jeg været super tilfreds med.

Generelt set er Jacob punktlig og grundig, og han har altid lynhurtig eksekvering og svartid.”

Udtalelse fra Niels Kristian Legind

“En meget professionel tekstforfatter med stor indsigt i blandt andet SEO, der ikke er bange for at skulle sætte sig ind i tekniske detaljer omkring emner.

I samarbejde med Scribus har vi fået stablet en stabil strøm af besøgende på vores hjemmeside på benene.”

Udtalelse fra Christian Storm

“Jeg har efterhånden brændt nallerne gevaldigt på forskellige udbydere af markedsføring på nettet. Det førte mig heldigvis til Jacob, og her bliver jeg!

Jeg er simpelthen så glad for at have indledt et samarbejde med Scribus. Her får jeg sparring, udarbejdet tekstmateriale og hjælp til min hjemmeside. Her er gennemsigtighed, hurtig eksekvering og service i særklasse!

Jeg vil til enhver tid anbefale Jacob og hvis I ønsker at høre mere om mine erfaringer med scribus, så har Jacob hermed min tilladelse til at udlevere mine kontaktoplysninger.”

Udtalelse fra Rasmus Bach Nielsen

“Jacob har arbejdet målrettet og konkret og har løst enhver opgave til fuld tilfredsstillelse for Normal og undertegnede.

Jeg giver hermed mine bedste anbefalinger til Jacob Petersen.”

Udtalelse fra Louise Lyngsø Kjærulff

“Jacob er en engagageret og professionel tekstforfatter, som mestrer fagets mange facetter.

Det er nemt at briefe Jacob på nye opgaver, for det kræver ikke meget forklaring. Han finder hurtigt essensen af det, der skal skrives – og leverer efterfølgende en tekst, som altid er både velskrevet, gennemarbejdet og færdig til tiden.”