Ydelser

Jeg har delt mine ydelser op i to: Selve indholdsproduktionen (SEO-tekster og copywriting) og det bagvedliggende arbejde (strategi, linkbuilding og arbejde på hjemmesidens backend). 

Christina Jensen
Christina Jensen
2021-01-31
Scribus har fra start til slut været opmærksomme på vores behov, lagt den rette strategi, og fået eksekveret på den. Det har resulteret i markant flere besøgende til vores hjemmeside og nogle meget veludførte landingssider. Stor anbefaling herfra.
NielsKristian Blichfeld Legind
NielsKristian Blichfeld Legind
2021-01-28
En meget proffesionel tekstforfatter med stor indsigt i blandt andet seo, der ikke er bange for at skulle sætte sig ind i tekniske detaljer omkring emner. I samarbejde med Scribus har vi fået stablet en stabil strøm af besøgende på vores hjemmeside på benene.
Vilhelm Dickmeiss
Vilhelm Dickmeiss
2020-12-04
“Jacob har været tilknyttet mit advokatfirma som SEO-konsulent i et års tid efterhånden, og jeg har været meget glad for at have ham ombord. Vi ligger højt på de nøgleord, vi gerne skal ligge højt på, så det har jeg været super tilfreds med. Generelt set er Jacob punktlig og grundig, og han har altid lynhurtig eksekvering og svartid.
Christian Storm
Christian Storm
2020-11-20
Jeg har efterhånden brændt nallerne gevaldigt på forskellige udbydere af markedsføring på nettet. Det førte mig heldigvis til Jacob og her bliver jeg! Jeg er simpelthen så glad for at have indledt et samarbejde med scribus. Her får jeg sparring, udarbejdet tekstmateriale og hjælp til min hjemmeside. Her er gennemsigtighed, hurtig eksekvering og service i særklasse! Jeg vil til enhver tid anbefale Jacob og hvis I ønsker at høre mere om mine erfaringer med scribus, så har Jacob hermed min tilladelse til at udlevere mine kontaktoplysninger. De bedste hilsner

Min arbejdsproces

Alle virksomheder er forskellige, men der går nogle overordnede trin igen for ethvert samarbejde. Herunder har jeg skitseret, hvordan arbejdet sædvanligvis foregår.

1

Afdækning af din virksomheds behov

I denne indledende fase lærer jeg om din virksomhed og dine forretningsmål. Ud fra denne nøgleinformation bestemmer vi sammen, hvilke ydelser du har brug for. 

2

Indledende research og planlægning

I anden fase laver jeg den indledende nøgleordsresearch og derefter en prioritering af det vigtigste arbejde. Jeg præsenterer min plan for dig, som du kan kommentere på.

3

Udførsel

Når vi er enige om arbejdsplanen, går jeg i gang med at udføre den. Jeg opdaterer jer løbende med status på arbejdet, og vi vil lave delevalueringer – efter behov.

4

Evaluering og nye tiltag

Når den indledende arbejdsplan er udført, vil vi tage et møde og diskutere effekten. På baggrund af det vil jeg udarbejde en ny arbejdsplan, som vi sammen vil vurdere.