Ydelser

Jeg har delt mine ydelser op i to: Selve indholdsproduktionen (SEO tekster og hjemmesidekommunikation) og det bagvedliggende arbejde (strategi, linkbuilding og arbejde på hjemmesidens backend). 

Min arbejdsproces

Alle virksomheder er forskellige, men der går nogle overordnede trin igen for ethvert samarbejde. Herunder har jeg skitseret, hvordan arbejdet sædvanligvis foregår.

1

Afdækning af din virksomheds behov

I denne indledende fase lærer jeg om din virksomhed og dine forretningsmål. Ud fra denne nøgleinformation bestemmer vi sammen, hvilke ydelser du har brug for. 

2

Indledende research og planlægning

I anden fase laver jeg den indledende nøgleordsresearch og derefter en prioritering af det vigtigste arbejde. Jeg præsenterer min plan for dig, som du kan kommentere på.

3

Udførsel

Når vi er enige om arbejdsplanen, går jeg i gang med at udføre den. Jeg opdaterer jer løbende med status på arbejdet, og vi vil lave delevalueringer – efter behov.

4

Evaluering og nye tiltag

Når den indledende arbejdsplan er udført, vil vi tage et møde og diskutere effekten. På baggrund af det vil jeg udarbejde en ny arbejdsplan, som vi sammen vil vurdere.