HVEM ER JEG?

Lige siden jeg har kunnet huske, har jeg nydt legen med sprog og ord, og inderst inde har jeg nok altid vidst, at det en dag skulle blive min levevej.

 

Tilblivelsen af Scribus er en naturlig forlængelse af min passion for sprog og det skrevne ord

 

Et klart formål

Jeg har én enkelt mission: at styrke din virksomhed.

Måske synes du, at alt det med tekst er kedeligt og bare skal overstås. Sådan har mange det.  Du skal have tid og overskud til at gøre, hvad du er god til, og hvad du brænder for. 


Brug din tid på dét, du er bedst til, og overlad trygt alt det skriftlige til mig. Så leverer jeg et førsteklassesprodukt, som du vil have for altid. 

Min profil

Jeg har arbejdet med at skrive til et online publikum igennem hele min 5-årige studietid. Det har foregået som tekstforfatter i Odense for virksomheder som Normal A/S, HUSET Middelfart og Ordbogen.com.

 

Derudover har jeg arbejdet med SEO-strategier og implementering for virksomheder som Advokatfirmaet Dickmeiss, Tyrsbjerglund Anlægsgartner og GML-HR. Læs mere i mine referencer.

Jeg har en kandidat i International Virksomheds Kommunikation (IVK) i Odense. Jeg skrev speciale om brugeroplevelser på hjemmesider, så jeg fik en ekstra dimension til mit arbejde med SEO og online kommunikation.

Jeg er desuden kommende forfatter på forlaget SamfundsLitteratur. Jeg er aktuel med titlen ”Studiejobshåndbogen”, der skal hjælpe især studerende på humanistiske og samfundsvidenskabelige uddannelser med at starte karrieren på bedst mulig vis. 

Du kan finde alt det her samt anbefalinger på min Linkedinprofil

Kontakt

Jacob F. H. Petersen

Jacob@scribus.dk

+45 20 20 27 01

KONCEPTET

Den skriftlige kommunikation på din hjemmeside er livsvigtig. Hvis ikke den er flydende, optimeret og passende til dine services/produkter, kan det skade din brandfølelse, og du vil miste potentielle kunder, der ikke kan finde sig til rette dit samlede udtryk.

 

Jeg hjælper dig med at kommunikere direkte til dine kunder uden at miste dig selv og dit brand. 

 

Resultatorienteret og forretningsbaseret

Når vi betaler penge for noget, forventer vi resultater. 

 

Når du hyrer arbejde udefra, skal det være værdifuldt. Det skal være analytisk og videnskabeligt baseret – og det skal have føling. For dig, din virksomhed og dine kunder.

Jeg baserer altid mit arbejde på din forretning og dine kunder. SEO og brandkommunikation er ikke noget adskilt fra din forretning - det bør tværtimod være en helt central del af den.


Et godt samarbejde kombinerer din passion for din virksomhed med min passion for skriftlig kommunikation. Kombinationen af de to er meget potent. Den skaber resultater, der kan mærkes.

Min vigtigste opgave

Jeg mestrer SEO, og jeg ved, hvordan dine tekster bliver optimeret i den henseende. Men det er ikke min vigtigste opgave.

 

Min vigtigste opgave er at give din virksomhed en klar identitet.

 

Din virksomheds formål skal skinne igennem dine tekster. Når vi kigger tilbage på produktet, skal vi altid begge være 100% tilfredse med det færdige resultat. 

CVR: 40458301

Jacob F. H. Petersen

+45 20202701

reklamebeskyttelse.png
miljoe-pakning-badge-100x100.png

©2020 by Scribus