Hjemmesideudvikling- og design
– fra start til slut

Via samarbejde med erfarne og dedikerede webdesignere agerer jeg projektleder, SEO-konsulent og tekstforfatter på din nye hjemmeside.

Kom helt i mål med din nye hjemmeside

Jeg sørger for, at din nye hjemmeside bliver optimeret til den gode brugeroplevelse med et lækkert og tiltalende design.

Har du brug for en ny hjemmeside – og vil du være sikker på, at du får maksimal værdi for pengene?

Jeg agerer projektleder på din nye hjemmeside, så du får:

  • lækkert webdesign, som min faste samarbejdspartner Ulla Skov sørger for at udvikle
  • tekster baseret på dine behov og ønsker – naturligvis skrevet af mig
  • en behagelig og engagerende brugeroplevelse, der passer til din målgruppe


Fra start til slut sørger jeg for, at processen forløber glat, og at du kun har ét kontaktpunkt, der får det hele til at ske – mig.

Eksempler på hjemmesidedesigns

FAQ: Webdesign og hjemmesideudvikling

Hvilket styresystem laver jeg hjemmesider i?

Jeg laver kun hjemmeside i WordPress, og jeg bruger altid den anerkendte pagebuilder Elementor – medmindre du har specifikke ønsker hertil.

Elementor er fleksibelt og nemt at bygge flotte, sikre og solide hjemmesider i.

Hvad koster en hjemmeside?

Vi aftaler en projektpris afhængig af dine krav til hjemmesiden. Har du selv billeder, tekst og eventuelle videoer, bliver det selvfølgelig billigere.

Jeg vurderer projektprisen på baggrund af det forventede tidsforbrug for både Ulla og mig selv og ganger det med en aftalt timepris.

En hjemmeside med 5 undersider er naturligvis en del billigere end en med 100. Det bliver også dyrere, hvis du har mange rettelser undervejs, og hvis du ofte ændrer på kravene til hjemmesiden.

Kan alt lade sig gøre?

Det meste kan lade sig gøre, men hverken Ulla eller jeg kan programmere og kode på et højere niveau end til husbehov – og derfor er vi i den henseende begrænset i, hvad vi kan udføre for dig.

Når det så er sagt, så har vi efterhånden så stort kendskab til WordPress og Elementor, at vi kan løse rigtigt mange problemstillinger.

Det vil overraske mig, hvis vi ikke kan komme i mål med samtlige af dine behov til en fuldt funktionsdygtig hjemmeside.